Om Aconsil

Aconsil ApS blev stiftet i 2015 og er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed i hurtig vækst. Allerede fra starten har vi arbejdet med bygherrerådgivning, projektledelsesopgaver og projektledelsessupport for nogle af Danmarks førende farmaceutiske virksomheder, fødevareindustrien, bioteknologiske virksomheder samt indenfor olie og gas. Flere af vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring med internationale projekter indenfor procesindustrien og farmaceutisk industri, men vi har også yngre ingeniører med på holdet.

Alle vores medarbejdere er uddannede ingeniører, da vi hos Aconsil lægger stor vægt på at have en solid faglig platform, når vi leder, optimerer, kvalificerer eller på anden måde supporterer projekter. Derudover er det fuldstændig essentielt for os at have et godt samarbejde med vores kunder og deres interessenter. Ofte er det at facilitere samarbejdsprocesser, sikre en god kommunikation, på tværs af vores kunders og deres leverandørers organisation en af de vigtigste roller, vi har.

Vi er pragmatiske og konstruktive i vores tilgang og samtidig meget resultatorienterede. Vi kan være med fra starten eller komme med, når behovet opstår, men som kunde kan du altid regne med os – helt til det sidste.

Aconsil ApS

CVR: 37205745

Stiftet: 2015

Rådgivende Ingeniørvirksomhed

 

Aconsil logo