Karriere i Aconsil

Stillingsopslag

Qualification Engineer til komplekse projekter

Vi søger medarbejdere til at yde rådgivning i forbindelse med større projekter til fremstilling af lægemidler. Er du uddannet ingeniør (maskin-, proces- eller kemiingeniør), og har du erfaring inden for biotek eller farmaceutiske investeringsprojekter eller andre større projekter? Så er stillingen måske noget for dig. I jobbet får du enestående muligheder for at udvikle dig såvel personligt som professionelt, idet du vil få et stort ansvar og vil blive stillet overfor udfordrende opgaver. Du får central placering i projekterne med berøringsflade til mange interessenter.

Se stillingsopslaget her

Projektleder til CAPEX-projekter

Den profil vi søger til denne stilling, er en projektleder med tung erfaring fra CAPEX-projekter. Som projektleder har du ansvaret for projektet og refererer som oftest til bygherrens projektdirektør eller styregruppe. Du leder projektet eller et delprojekt og har dermed en helt central placering i projektet. Du er uddannet produktionsingeniør, kemiingeniør, biotekingeniør eller lignende. I tillæg til din ingeniørbaggrund har du en projektleder uddannelse, f.eks. PMI, PRINCE2 eller lignende. Du brænder for at gøre en forskel i komplekse CAPEX-projekter og ser det som en fordel at være generalist i rollen som konsulent og specialist i kraft af din ingeniørbaggrund.

Se stillingsopslaget her.

Projectcontroller til CAPEX-projekter

Den profil vi søger til denne stilling, er en project controller. Som project controller er du ansvarlig for, at økonomistyringen i projektet er på plads. Du er uddannet økonom. Tal er din passion og når du oveni købet kan kombinere det med at medvirke til effektiv afvikling af komplekse projekter på en økonomisk effektiv måde, så er du på din rette hylde.

Se stillingsopslaget her.

Vi er altid på udkig efter dygtige og ambitiøse konsulenter. Hvis du er interesseret i en karriere hos Aconsil, kan søge en opslået stilling, eller kontakte os direkte i kontaktformularen nedenfor.

[recaptcha]