Karriere i Aconsil

Stillingsopslag

Automation Lead til komplekse projekter

Vi søger fem medarbejdere, til at yde rådgivning i forbindelse med større projekter, hvor der skal bygges produktionskapacitet til fremstilling af lægemidler – herunder denne stilling som Automation Lead. Se stillingsopslaget her.

 

Senior Projektleder til komplekse projekter

Vi søger fem medarbejdere, til at yde rådgivning i forbindelse med større projekter, hvor der skal bygges produktionskapacitet til fremstilling af lægemidler – herunder denne stilling som Senior Projektleder. Se stillingsopslaget her.

 

Projektledelsessupporter til komplekse projekter

Vi søger lige nu fem medarbejdere, til at yde rådgivning i forbindelse med større projekter, hvor der skal bygges produktionskapacitet til fremstilling af lægemidler – herunder denne stilling som Projektledelsessupport. Se stillingsopslaget her.

 

Quality Lead til komplekse projekter

Vi søger fem medarbejdere, til at yde rådgivning i forbindelse med større projekter, hvor der skal bygges produktionskapacitet til fremstilling af lægemidler – herunder denne stilling som Quality Lead. Se stillingsopslaget her.

 

Qualification Engineer til komplekse projekter

Vi søger lige nu fem medarbejdere, til at yde rådgivning i forbindelse med større projekter, hvor der skal bygges produktionskapacitet til fremstilling af lægemidler – herunder denne stilling som Qualification Engineer. Se stillingsopslaget her.

 

Vi er altid på udkig efter dygtige og ambitiøse konsulenter. Hvis du er interesseret i en karriere hos Aconsil, kan søge en opslået stilling, eller kontakte os direkte i kontaktformularen nedenfor.

[recaptcha]