Karriere i Aconsil

Stillingsopslag

Project Management Supporter til CAPEX-projekter

Som PM supporter har du en særdeles vigtig rolle som projektlederens støtte og sparringspartner. Det er medarbejderens overordnede ansvar, at kundens projektleder får størst mulig support, således at denne primært kan fokusere på projektets strategiske og taktiske opgaver. Du er således tæt på styregruppen og har i det hele taget en central placering i projektet. Du er uddannet produktionsingeniør, kemiingeniør, biotekingeniør eller lignende. Du brænder for at gøre en forskel i komplekse CAPEX-projekter og ser det som en fordel at være generalist i rollen som konsulent og specialist i kraft af din ingeniørbaggrund.

Se stillingsopslaget her

Projektleder til CAPEX-projekter

Den profil vi søger til denne stilling, er en projektleder med tung erfaring fra CAPEX-projekter. Som projektleder har du ansvaret for projektet og refererer som oftest til bygherrens projektdirektør eller styregruppe. Du leder projektet eller et delprojekt og har dermed en helt central placering i projektet. Du er uddannet produktionsingeniør, kemiingeniør, biotekingeniør eller lignende. I tillæg til din ingeniørbaggrund har du en projektleder uddannelse, f.eks. PMI, PRINCE2 eller lignende. Du brænder for at gøre en forskel i komplekse CAPEX-projekter og ser det som en fordel at være generalist i rollen som konsulent og specialist i kraft af din ingeniørbaggrund.

Se stillingsopslaget her.

Projectcontroller til CAPEX-projekter

Den profil vi søger til denne stilling, er en project controller. Som project controller er du ansvarlig for, at økonomistyringen i projektet er på plads. Du er uddannet økonom. Tal er din passion og når du oveni købet kan kombinere det med at medvirke til effektiv afvikling af komplekse projekter på en økonomisk effektiv måde, så er du på din rette hylde.

Se stillingsopslaget her.

Vi er altid på udkig efter dygtige og ambitiøse konsulenter. Hvis du er interesseret i en karriere hos Aconsil, kan søge en opslået stilling, eller kontakte os direkte i kontaktformularen nedenfor.

[recaptcha]